someone new

Hejhej, har bytt header igen, vad tycks? Är så kass i photoshop men slängde ihop något lite fort. Nu ska jag fortsätta kolla på fotbollen och käka lite. Fick en munk förut, med rosa glasyr, nu kommer jag vara glad veckan ut! Puss

För ett tag

Har det såhär så länge, såg att hela bilden inte kom med men det löser sig. Ska pilla lite på en ny header redan idag. Sitter i skolan nu iaf. Varit sjuk sen i torsdags ju så de känns ok att träffa lite folk här igen. Ha det bra!

Any help here? Please?

Försöker fixa lite i bloggen men är ju fan kass. Någon som vill hjälpa mig att fixa till headern? Har gjort en men den lägger sig inte på rätt plats liksom, vet inte hur jag ska göra... Suck. Any help here??

Den här har jag fixat ihop, inte riktigt klar dock.. Vad tycks?

Jag hade rätt

Jag hade rätt, jag blev dålig, men idag känns det bättre. Har legat i min säng i två dagar nu nästan och bara tagit det lugnt. Sov 15 timmar igår natt+2 timmar efter skolan, snacka om utmattad... Sov länge inatt också. Funderar på att sova lite till nu, har nyss duschat. Får se vad jag gör idag, vad jag orkar med liksom :)


I feel sick

Som rubriken säger.. Känner mig sjuk. Blev inte bättre av att ha pannkakstävling..vill dö nu........


Lite sommarkänsla



Åååh. Saknar mina fina vänner, saknar sommaren, nu drar vi till med lite varmt och festande va? Snart arton ju. 66 dagar to gooo, WOHOOO!

Stronger than yesterday


Visste inte riktigt vad det skulle bli för bild, så det fick bli den här. Vet inte om jag lagt ut den innan men iaf, här har ni.

Sitter och har turism, det är första dagen efter lovet.. Det här är det tråkigaste jag någonsin varit med om. Känner lite för att skjuta mig själv idag asså, yes de vill jag. Gym efter skolan med Donna, okej hejdå biffen.

När tiden inte räcker till

Har haft fullt upp med lite allt möjligt men tja iaf, nu är jag här och mobilbloggar! Min moster är hemma från Malmö så har varit med henne osv. Melodifestivalen igår var så sjukt dåligt, vafan Björn? Usch. Menmen, köpte mig en ny mjukisoutfit så myser i den. Gött. Imorgon är det skola. Inte gött någonstans, vill döööööö.

image description


The one that got away

Sometimes when I miss you, I put those records on.

Ska lägga mig och lyssna på musik nu, hoppas att jag somnar, tänker alldeles för mycket nu, och, det är så jävla jobbigt.. Vi hörs senare!

It's a dress


Kom på att det såg ut som om jag hade bara bh på mig men kan förklara för er att det är ett nattnille från H&M =) Här har ni beviset hehe lol :P

För att jag älskar dig

Nu blir det bad med kusinen och filmen Sherdil, gött häng! (Dock skrev inte jag de inlägget klockan ett, utan kanske runt 20.30....) Aja pusspuss

Varje gång jag ser dig


Känslan av att inte ha det som krävs, att inte räcka till. Att man måste vara smal som en pinne, ha den snyggaste röven eller största brösten. När fan ska det vara nog? Jag fullkomligt ÄLSKAR chips, herregud vad gott det är. Men snart kommer sommaren, och jag vill inte se ut såhär då jag inte orkar få massa blickar eller bli fullpackad med massa skit kommentarer från anonyma jävlar. Det bästa jag vet är att bada, men det värsta jag vet är att visa mig i bikini... Yes, så är det. Ska det verkligen behöva vara såhär? Vad hände med "Du är fin som du är". Gäller inte det alla eller? Visst, jag är inte tjock, men jag är inte sådär smal så killarnas blickar faller på mig och de tänker "woow" liksom. Skulle vilja känna den känslan någon gång i mitt liv. Synd bara att man inte kan få den hur man än ser ut kroppsmässigt. Jag är trött på att behöva tänka så mycket på mitt utseende. Så därför befinner jag mig numera på gymmet ett antal gånger i veckan, 2 timmar per dag ungefär, för att försöka bli lite smalare. Vill se på mig själv och känna "Andrea, du är så jävla snygg". Och, förhoppningsvis, en dag, kommer jag göra det. Återstår och se.. Men jag gör också detta för att jag vill trivas med mig själv, men det konstiga är att man borde göra det hur man än ser ut, förstår ni? Jaja, nog med tjat:P
Ha en bra kväll.

I won't let you go




It's like you're screaming and no one can hear


Kunde inte låta bli att knäppa några bilder såhär i solskenet från mitt fönster denna morgon.

Igår var det alla hjärtans dag. Jag tycker det är en fin gest för att visa att kärleken finns. Dock har ju jag ingen man eller så, men jag fick mig en ros iaf och umgicks sedan med några av mina fina vänner. Hade en mysig dag helt enkelt. Var på gymmet också, var peppad som fan, så idag är det svårt att gå. Skönt, då badar jag väl bubbel idag då med min fina kusin som kommer hit och sover över idag, ska bli jätteroligt. Puss på er

BRB


Förlåt, lite dåligt bloggat jag vet. Men ska försöka fixa en ny profilbild så ni får väl se lite extra bilder här sedan också, okej trevligt, då säger vi så. Hoppas ni har ett bra lov, för det har jag. Puss

We r who we r








det var la gött




Varför jag

När jag var på stan i torsdags fyndade jag som fan! Åh vad gött. Lite sommar/vår kläder å skjortor som jag kan ha året runt hehe smart. Och nu sitter jag och väntar på att åka till mormor, vi ska äta middag där med kusinerna. Ibland är livet bra gött! Jag älskar mormormat! Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, de är ju melodifestivalen men kanske får se det i repris! Puss och kram vi hörs
Köpte den här stjärnskjortan bla. =)


Du kan om du vill


Var inne och kollade på en bild på facebook igår där jag såg en tjej som gjorde helt sjuka förändringar på bara två månader. Jag vill också visa att jag kan. Så nu jävlar. Nu blir det stan för att köpa fett mycket godis och två feta filmer.

NOOOT. Ska faktiskt vara duktig och gå till gymmet, köpa gymkort och bränna en massa kalorier med en del av tjejgänget. Fan vad bra det känns, nu jävlar taggar vi sommaren 2012, eller "BEACH 2012" som nu alla vill kalla de:P:P fuck you bitches byyyyyye

det var inte så det skulle bli


önskar att man kunde göra det gjorda ogjort

Vi har gått i samma klass i snart ett år


En bild som är tagen för någon/några veckor sedan, @school. 

Idag är jag trött, men ändå glad, ska nämligen gymma bort mitt fett och skaffa muskler. Ska bli snygg förstår ni. Fan vilken pangbrud jag ska bli! Kom igen nu Donna, nu taggar vi. Vi hörs senare, nu ska jag kolla på någon reklam här på mediekommunikationen, see you.

Vacker som en dag









Världens mysigaste dag idag. Jag älskar min familj mest av allt, och ja, vovven är självklart inräknad. Brorsan var inte med idag.. tråkigt.. Kärlek<3

Euphoria


Det här är den bästa låten på länge i Melodifestivalen, och hon sjunger så sjukt bra.

Hade tre tjejer här hemma hos mig igår som kollade med mig. En stannade och sov här. Idag har jag varit ute vid Mullsjön, ute vid farfars stuga med mamma,pappa och hunden. Vi fotade, gick på isen, var uppe i tornet som finns där och drack varmchoklad. Efter det åt vi mat och efterrätt hos farfar, åh vilken bra söndag. Kärlek.

Sometimes I wish

Hade en väldigt bra kväll igår. Jag gillar mina vänner så himla mycket. Kunde verkligen inte fått några bättre vänner än vad jag har. Alla är så jävla bra. Är väldigt lycklig över det. Är dock mindre lycklig över lite andra saker men det vill jag inte gå in på.

Nu ska jag till mormor och äta frukost osv och efter det blir det gym med Donna. Vi ska prova på "Energi" som det nu mera heter för att se om vi kommer hamna där inom en snar framtid. Och ikväll blir det melodifestivalen med mina tjejer, fan va bra lördag!


tumblr

Jag kunde inte låta bli en gosig liten tumblr blogg. så nu finns jag där också. http://beritsmamma.tumblr.com/

Idag har jag bara tagit det lugnt efter skolan, typ suttit vid datorn, ätit, reserverat biobiljetter. Yes, jag ska på bio, En gång i Phuket blir det. Kommer bli perfekt med kanon folk. Vi ska nog ut och äta innan också, jävlar vad gott. Jag älskar mat!



It's funny because it's true


Det var en kille som hette Bo som varje dag cyklade över en bro. Varje gång så skrek han: "Hej jag heter Bo och cyklar över en bro" En gång mötte han en kvinna på bron, dom blev intresserade av varandra och bestämde sig för att träffas igen senare på kvällen, under bron där det var mörkt och ingen kunde se dem. När de träffades under bron så sa kvinnan:
"Jag har mens så du får köra in den där bak"
"visst" sa Bo och körde in den.
När de stod där och gökade så ropade Bo: "Hej jag heter Bo och jag har sex under en bro!"
Då ropade kvinnan: "Hej jag heter Kjell och jag är utklädd ikväll"

Likheter


Mannen på bilden ser ut som min vikarie, och, han heter David precis som den här mannen på bilden, "CpDavid" LOL

Oj,
glömde typ att jag hade en blogg, och dator, och plugg osv. Jag har inte orkat med någonting faktiskt sådeså :)
Men, idag är jag iaf i skolan, chillar lite framför datorn, internet funkar äntligen, tog bara två veckor.. Men, nu ska jag bli bättre på att blogga igen, så vi hörs faktiskt senare. Okej, bra! Puss