Ready, set, GO


En bild säger mer än tusen ord.

Nu är det dags för er att få lite uppdatering. Igår köpte jag min balklänning, helt otippat men så blev det! Det var inte alls vad jag tänkt mig först men där var den, himlahimla fin. Jag fixade också tid för smink och håruppsättning så nu är allt klart till balen kan man väl säga. Skor tror jag redan att jag har, ett par jag bara använt en gång som passa jättebra till klänningen. Klänningen ska jag sy upp i Mars är tänkt, så nu kan jag bara luta mig tillbaka och titta på min klänning som hänger så fint där i hallen.

Våldtäktsskämtet


Hahaha kan va det roligaste på länge.

I bet it sucks to be you right now


Beyonce I love you. You are the most inspiring of them all.

Make it double


Gick inte ladda upp den stora bilden för den var tydligen "för stor" så fick ha den här lillen istället som dubblett.

Anyways,
hejhej allihopa. Idag är det fredag och jag har inte gjort så mycket idag. Jag har sovit, sminkat mig, kollat runt lite på instagram (vill ni följa mig heter jag beritsmamma där) och lyssnat på as bra musik. Har också ätit nutella mackor, gått ut med hunden och druckit mjölk. Snart ska jag iväg och hjälpa min mosters sambo med att fotografera honom medans han jobbar. Efter det ska jag iväg och hämta mina skidor jag lämnade in i söndags för slipning oså lite vallning på de och sedan rullar bilen till min pojkvän. Äntligen


Min lediga dag

Har köpt lite nytt och längtar ihjäl mig efter min pojkvän, min andra halva, det bästa att ha bredvid sig morgon och kväll. En bästis har han blivit verkligen. Vad vore jag utan honom nu? Jajaja, nog om det. Visar bilderna imorgon eller nåt på vad jag köpte. Blev ett par jeans, ett nagellack, läppispennis, pincett och ögonfransböjare. Hade tänkt köpa lite mer smink men de är ju så jävla dyrt, man blir ju ruinerad...


Långhelg

Cambild från just precis nu faktiskt, fiiint.
Hallå igen, nu är det torsdag. Glömde jag meddela att jag är ledig idag och imorgon? Isåfall gör jag de nu, fyfan va sköööönt! Nu ska jag äta en god frukost samtidigt som jag kollar på en bra film eller serie. Lutar åt Eva och Adam serien, hur bra? Bäst. Hejdå så länge!

Smart

Pappa har köpt lite rolig glass till mig, snäll<3 (kulglass/roligglass, fatta ni?) mohahaha kul heiidoooo


Nytt och fräscht!


Den bilden var ni inte med på ungdomar!
Sådär nu har jag fixat en lite rolig och söt design, kommer passa bra till våren och så tänkte jag. Min header är ju helt klart bäst, men får tacka som fan för att det finns gratisdesign att ladda ner och att man får pilla lite så det blir lite mer personligt. Nu ska jag äta glass med banan/kolasås och kolla på tv/spela lite cod. Vill va med min baby men de gick inte ikväll.. Han får komma hit imorgon bestämmer jag nu!♥ Hörs imorgon readers

Bland det sjukaste jag har hört


Hahaha mina föräldrar skoja med mig för jag vill typ aldrig åka med på husvagnssemester så hitta pappa den här. Hahaha så sjukt, men kul är de ju!

Fixa lite nytt

Ska försöka fixa en ny header imorgon så nu ska jag pilla lite med färger och så, så får vi se hur det går. Snart kommer bubben så får vi se vad vi ska göra, jag vill helst bara mysa och kanske spela lite cod. Har gjort klart svenskan nu, vad duktig jag är ibland alltså, blir stolt över mig själv.

Make a change

Gör om på bloggen så kanske ser lite rörigt ut ett tag men det får vi stå ut med nu, pussen

Fem bekännelser

Hade bara en lektion idag tydligen, skööönt<3
Nu till de fem bekännelserna:
Jag kom inte sist på bowlingen
Jag ska på en liten intervju imorgon inför en apu-plats (NERVÖS!!)
Jag är väldigt dålig på att måla naglarna
Jag är ganska slarvig med att göra klart saker/plugga
Jag kan bada badkar i typ 3 timmar i sträck utan problem

Måndag

Här är det måndag och jag börjar tjugo över ett, har bara två lektioner så lite skönt är de allt måste jag säga! Vaknade bredvid pojkvännen också så måndagsmorgonen var helt okej ändå!:)




Härliga lördag!

Skönt med lördag tycker jag eller vad säger ni? Hsr nyss gjort iordning mig och nu sitter jag och tittar på när ludvig spelar Fifa. Ikväll ska jag bowla med familjen Sandh så får hoppas att jag har mina skills kvar! Efter det ska vi iväg till skultorp på kalas om det inte blir för sent med bowlingen, härliga lördag helt enkelt!:)

Nostalgi

Åååh hitta en tjej jag lyssna massor på för några år sen, vet att jag lyssna på den här hela tiden när jag var i Vemdalen t.ex. SOM jag längtar till Vemdalen asså, kan inte hålla mig! Den här bruden lägger in videoklipp fortfarande såg jag så kolla runt lite på hennes kanal, ni kommer inte ångra er!

Look at this instagram


Hahaha, skönaste. Håller med till 1000 procent.

TGIF

(RYKANDE FÄRSK LITEN BILD BARA SÅDÄR)
Hallå alla fans!
Gick iväg till apun idag men då ville ingen öppna åt mig fast jag plinga säkert 10-15 ggr minst så fick gå hem igen. Nu sitter jag här 2 mail senare och får jobba hemifrån så ska skriva en utvärdering till min handledare och sen är de helg kan man väl kort och gott säga då! Nästa vecka är det ingen apu och veckan efter det börjar den nya. Ska bli tråkigt att lämna museet, det var ju roligt och det var där jag fick mitt första jobb. Men får försöka kriga in mig på ett bra ställe till nästa apu så kan jag kanske få jobba extra där också. Har just nu fått sämsta platsen så letar ivrigt efter en annan plats, hoppashoppasHOPPAS att jag får något ja från något av ställena!

VEMDALEN 2010 BLIR NU VEMDALEN 2013


En resa med mina fina kusiner och familjen är nu bokad. Vecka 4 drar vi! Har aldrig längtat så mycket efter skidor trorja!

Måndag igen

Här är det måndag och snart börjar den där äckliga skolan, vill gråta sån ångest jag har för å börja igen. Men nu är det bara å bita ihop, inte långt kvar nu! Och jag håller ALLA tummar jag har för att jag ska få åka skidor, vill ju så gäääärna!


Myslördag

Nu har jag sprungit några kilometer, ätit lite jättegod mat, kollat lite på Harry Potter/Jurassic Park och Sagan om de två tornen. Myslördag blev de verkligen, och de känns mer än bra. Är dock ledsen över att skolan börjar och att jag har hemska kramper i magen, det slutar aldrig... :(


Dags att springa lite med le boyfriend


I work out

Vart och gymmat, feels good ska ni veta!
(BILDEN ÄR DEN SERIÖSASTE EVER :PppPpP)


Lite fakta om mitt gångna år kan man väl säga

Gjorde du något 2012 som du aldrig gjort förut?
Jag har gjort en del saker jag aldrig gjort förut, t.ex:
1. jag har varit på krogen
2. köpt drink ute
3. varit utomlands 2 ggr på ett år (tror inte jag varit det förut?)
4. färgat håret svart
5. kört bil!

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej, inte vad jag vet?

Dog någon som stod dig nära?
Ja.. :(

Vilka länder besökte du?
Grekland (Rhodos) & Cypern<3

Är det något du saknat år 2012 som du vill ha år 2013?
Hmm.. Körkort, jobb och en massa pengar?

Vilket datum från år 2012 kommer du alltid att minnas?
Kan inte bara bestämma ett men 9&27 april, farfars begravning, när jag sjöng på dop och resorna i somras!

Vad var din största framgång 2012?
Måste nog säga att det var jobbpassen på Museet med min bästaste Erica! Tänk att jag jobbat, haft ett litet jobb, hoppas på meeeeeeeeeeer.

Största misstaget?
Misstag... Kan nog inte komma på att jag gjort något misstag? Jo, nu vet jag... Färga bort det svarta fina håret och klippa av det. Fuck my life, helt seriöst. Inte ta körkort

Bästa köpet?
Ojojoj, jag vet inte asså haha.. Har ju gått ett helt åååår, hur ska jag komma ihåg allt jag köpt? Men måste nog säga att mina julklappar/fifat till pojkvännen måste vart rätt bra köp för pojken min verkade ju överlycklig!

Vad spenderade du mest pengar på?
Ööh, ehhm, kläder I guess?

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2012?


Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Mycket gladare tror jag, magkänslan säger det iaf

Vad önskar du att du gjort mer?
Tränat, rest, solat, badat, åkt pulka...... osvosv

Vad önskar du att du gjort mindre?
Mhm, jobbig fråga igen, inte varit så opepp på att ta körkort, önskar jag hade varit mer pepp på det för just nu vill jag verkligen ha KÖRKORT. röv........... önskar helt enkelt att jag skulle lipat mindre om att ta de där jävla körkortet!

Blev du kär i år?
OM jag blev<3

Årets bästa TV-program?
GLEE!!!

Största musikaliska upptäckten?
Jadu, svårt att säga.. Malcom B är ju rätt bra asså, Beyonces nya låtar, osvosv

A dream come true?
Måste nog säga att träffa Ludvig, de är något av de bästa jag någonsin fått uppleva. Hahaha Ludvig är min idol låter de som nu, Ludvig Sandh, My hero.

Något du önskade dig och inte fick?
Om man tänker sig julklappar så ja, ett objektiv och självutlösare typ, men, vem bryr sig om de? fick världens bästa nya kompis, Nikon D3200 <3

Vad gjorde du på din födelsedag 2012?
Jag fyllde arton, förlorade min farfar, gick till skolan, grät tusen gånger om fick presenter, min första pussbild med ludvig, hade kalas, gick ut på krogen för första gången

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Mer cashflow och att farfar klarat sig

Vad fick dig att må bra?
Mina nära och kära.

Vem saknade du?
Farfar

De bästa nya människorna du träffade?
Ludvig

Mest stolt över?
Extra jobbet på museet och över att jag har så fina nära&kära, hur skulle man kunna överleva utan dom? OCH att jag börjat övningsköra/kolla lite teori.

Högsta önskan just nu?
Få körkort och jobb


Nyårsafton 2012/13



Ja, mina kära bloggläsare, ungefär såhär såg det ut. Jag och älsklingen fixade ihop en 3-rätters och jädrar vad gott det var! Sedan spelade vi spel, sköt raketer och drack lite gott samt åt lite snacks. Jag hade en jättebra kväll så vill tacka Ludvig, Simon och Julia för det. Jag har inte något speciellt nyårslöfte i år, tror inte jag hade det förra året heller, för man glömmer typ bort eller kommer på något annat. Men jag ska iaf iväg och träna idag med Luddeponken och hans pappa och jag tränade faktiskt på självaste NYÅRSAFTON, DE NI! Vi hörs

Liten sammanfattning

kolla film/göra flätor på luddeponken, bio, frukost på sängen från mig till min älskling och nyårsmys. lite av det jag gjort på lovet, fick en raket i röven eller nåt på nyår för nu är det kul å blogga, vänta så komme är det nog kanske nyårsbilder snart!


Mina fina outfits fortsätter

Såhär fin var jag för någon dag sen, orkar inte<3333


Gårdagens outfit

Tröja åt fel håll och ett par kalsonger blev gårdagens outfit, pojkvännens garderob briljerar! Om ni vill veta var kläderna är köpta så kommer infon här:P
Tshirt - H&M
Kalsonger - Dressman
(Pris vet jag inte riktigt men ni ska nog ha råd ska ni se) Kramizzz:P


My love