DÖDA HENNE ISTÄLLET VAFAN!!:@


Blir så jävla arg/ledsen av att se på sånt här. Vafan är det med folk?!?!
 

fortfarande rolig...


I'm still funny

 

Jag hatar människor som snackar skit!


HILARIOUS!


Orkar inte

Sitter och pluggar så bokstäverna flyger ur öronen på mig för jag inte får plats med mer grejer i min hjärna nu. Vill bara åka till min bästa emelie och kolla ensam mamma, men det kan jag feet glömma idag. Åååh.... Aja, måste fortsätta plugga nu

Morning

Sitter i skolan och har haft min lektion 8-9 och har hål fram tills 11. Örkar inte med detta, vill bara vara hemma och mysa med min babe. Glömde typ alla mina grejer där också så det var ju inte så bra kanske, datalös idag.... Jaja bye:)


Hola amigos!

Igår var jag hos min moster och hade en riktig myskväll med en del av mina kusiner + min mosters sambo. Vi spelade move och hade lördagsmys, älskar verkligen min släkt! Kan meddela att jag kom tvåa på spelet, så ah, inte så illa helt enkelt! Var å shoppade igår också, blev 2 bhar, 1 mascara, 2 mössor och en grej till håret, rea på 4/6 grejer, i liiiiiike that! Ni får bilder på mössorna bara hehe :P inget bus här inte


Mina favoritjeans!


Morning

Har nyss slängt i mig lite frukost så nu är det dags att starta igång bilen med mammsen brevid för att dra ut på en övningskörningsrunda, efter det ska jag nog hoppa på träningscykeln och sen får vi se. Kanske skulle va med PartyLudvig, han stava riktigt bra igår, fattade precis allt.... (Elleeeer?) Haha de va kul! Menmen, vi hörs la sen eller imorgon, man vet ju inte riktigt! Byyye:)


Black heart


Tyckte den här låten var kass först, men nu är den ganska bra asså. Vad gör ni en dag som denna?
Jag har shoppat lite, och ikväll har jag lite planer på g. Igår hade jag myskväll med bubben och Freja åkte ur X-factor igår, YES!

Happy hour people!

Lyssnar på glad musik och är bara allmänt glad över att det är fredag. Åååh, fredag. Underbara fredag!
TGIF! Snart ska jag nog bege mig mot maskinen där den älskade chokladen finns, shit vad gott det är asså, behöver en sockerkick! Jag ska börja med mina videobloggar snart, loooooovar! Så håll ut alla ni som är inne här, jag lovar (försöker iaf lova) att det kommer snarast! Ikväll ska jag mysa med min älskling och sedan sover jag nog där. Jag hoppas ni har en bra och glad fredag, och nu länkar vi en liten låt här i samband med att det är gött att det är fredag (t.g.i.f)

Mumin agerar modell

 
Sitter här i skolan på en aaaaaas skön fotölj med riki brövee. Vi fotar lite Mumin saker och lyssnar på glad musik! Nu ska vi fortsätta jobba lite, vi hörs kanske sen!

Jag bara vet det

Heej people. Det var Glee på teven som slutade för snart tjugo minuter sen. Jag ÄLSKAR Glee, det är seriöst den bästa serien jag vet. Tvåa kommer Big Bang Theory, haha hur roligt är det inte? Jaja. Nu ska jag iaf ta mitt lilla piller, kanske slänga i mig något att äta om min familj vill komma hem snart. Efter det ska jag försöka sova. Ensam..... Hade ett halv år med min underbara pojkvän igår. Och jag är så kär. Ibland känns de som om man älskar någon så mycket att det gör ont i kroppen när man tänker på allt som kan hända och så. Men jag trivs så himla bra ihop med min lilla ludde, och jag tror han gör det samma, veeeeet att han gör det. Ja, så självsäker är jag idag. Det får man vara ibland! Tror nog han älskar mig lite mer nu när han fick fifa 13 av mig, hihi söt jag är. Ha en bra kväll!

Mysig halvårsdag igår med baby


Random

Fanny startade igång en video så då kände jag att det bara var att babbla på lite med henne, och självklart fick hon vara med på ett hörn. Ha en fortsatt trevlig dag. Bye bitches

ÄNTLIGEN!

Äntligen är den där fula färgen borta!! Nu är jag nästan tillbaka till min normala hårfärg, det här är lite mörkare men efter några tvättar blir det nog ganska så nära. Tycker verkligen det är jätteskönt, man känner sig lite finare liksom. Håret gör ju jättemycket! Förlåt att jag bloggar så dåligt men är nog inne i en liten svacka. Får se hur jag gör med den där videolistan och lite så, men något ska jag nog komma på. Kan ni inte tipsa om något ni vill att jag ska videoblogga om? Vore jättesnällt. Pusselipuss

Ska försöka börja nästa vecka


Fick inspiration från KBP, grymma bloggare!!

OMG DEN HAR KOMMIT