Sen start på en måndag

Gammel beld, men god daaaaaamn that hair:( Asså fan vad fint det var....... Den som sa att jag skulle bli rödhårig kan gå å ta sig. Svart, långt underbart hår, ååååååååååååååååååh ångest.

Känns ju inte fel alls att få börja halv ett idag, då vi ska prova STUDENTMÖSSOR. Är faktiskt nervös asså, tänk om man är jätteful i sin mössa..... Men jag hoppashoppashoppas att jag passar i den, håller alla tummar och tår jag har! Ska bli såååååå skönt att ta studenten, orkar inte mer skola. Och hörrni, vill ni veta nåt kul? Ska få jobba lite extra på museet (min apu-plats). Cash is king, yeaaah. Fattigstudent så att säga. Skönt med lite plus i kassan. Ha de så bra så hörs vi, vill inte lova när vi hörs, men det blir kanske snart, eller inte alls snart. Vet inte riktigt vad jag ska skriva och så. Förslag???


För du får mig att känna

Att ha en sån pojkvän som jag har, ja det är nog svårt. Han är ju så rolig, och så in i helvetes snygg, ja helt ärligt. Han är en av dom absolut snyggaste jag vet, och vilken humor han har, vi tycker det är roligt att irritera varandra och oftast slutar det med att den ena blir nerbrottad i sängen (brukar oftast bli jag, men är inte det så himla mysigt så ibland förlar jag med flit hehe). Tänk att jag har de så bra som jag faktiskt har, de känns så konstigt att jag har den där fina pojkvännen, den duktiga pojkvännen och den där otroligt omtänksamma, mysiga pojkvännen. Kan aldrig få nog av honom, jag kan faktiskt inte det. Jag har suttit hemma i bara några timmar nu och jag vill så gärna tillbaka till myset igen, men jag kände att vi skulle få längta, men kanske inte för länge. Kommer säkert sluta med att jag somnar i min pojkväns armar imorgon igen. Men det kan räcka, att jag får längta tills då, för tillslut blir det bara jobbigt. Att få det där smset att han längtar efter mig, mig, mig, mig och åter igen MIG. Vilken känsla det är, av alla han kan längta efter så längtar han efter just mig. För vissa kanske de låter konstigt/överdrivet, men jag är så kär, kär i den finaste killen i världen.


Lip bite



HerreGUD (0.11 - 0.15) damn boy!



Ville bara visa er dom här två låtarna som min käre vän Ida visade mig, söta små killar som gör videos å speedar upp låtar. Man blir ju skit glad, iaf jag. Imorgon är det 200 dagars och Superhjältetema, sköj!

Superhjälte i vardagen

Gårdagens och dagens, jepp så är det. Idag åker mitt lilla gullefjun till Lysekil så fick åka hem nu, kanske åker till mina tjejer sen, får seee lite. KramizKramiz bloggar rätt dåligt känner jag så varsågoda


Help me out

Försöker fixa ny design men min bakgrund vill inte ändras? HJÄLP?!