första videobloggen för beritsmamma

 


Keep on waiting

Ska träna nu, efter det duscha och sedan ska jag lägga upp videobloggen här. Får hoppas att den är okej, ska göra en ny snarast, förhoppningsvis blir den roligare. Har som sagt inte min bästa dag idag. Yeah, bye.

How will i know


Nu ska jag fan skärpa till mig, har varit en riktig bitterfitta hela dagen!
Ska göra en videoblogg till er nu under dagen och sedan ska jag träna och lägga mig TIDIGT. Orkar inte med mig själv idag. Så, hörs senare! Puss

Pretty woman


Små söta gossiga bilder från resan till Säfsen. Jag saknar folket, skidåkningen, kvällarna, resan, allt..!

Kollat på tv typ hela kvällen, druckit smoothie och kollat datorn. Så kom jag på att jag inte bloggat. Men nu är det gjort i alla fall. Ska snart orka ta kort på nya snygga grejer som trillat in i min garderob. Nu ska jag äta nudlar. Åh hur gott, bästa som finns nästan!!

Ja, juste. Tränade igår, det var så sjukt gött, och kul. Mamma och jag rockade rockring, hoppade hopprep och tränade på träningsbänken. Imorgon kör vi igen, är så taggad på att bli nöjd med min kropp, det kommer kännas så bra!

Information overload, situation lost control


Jag vet inte om jag kan säga vad som hände i fredags. Det var i alla fall fest och jag var taggad till 200%, vilket resulterade i en färd med fel bil och sedan hamnade jag i bilen hem med min mamma. hon är bäst. Utan henne vet jag inte vad som skulle hänt, för inte kommer jag ihåg så mycket heller så kan inte mycket berätta. Men, nu ska jag i alla fall snart äta och efter det blir det nog bad och film, det tycker jag låter bra.

i just came to say hello

hinner inte blogga, ska åka nu. ha det bäst. puss vi hörs imorgon

That's what you get


Bild från idag. Fan vad man ser ut ibland. Menmen.. det är inget att göra åt nu, man får acceptera sig själv.

Jag är inte deppig längre, det var som ett stort svart moln bara försvann, fyfan vad jag känner mig lycklig nu. ALLT är klart, all skit jag har jobbat med i veckan, äntligen klart. Och det känns så skönt att sitta här med nyrakade ben, hår som luktar gott efter en inpackning, ansiktet som jag låtit ha en ansiktsmask som doftade choklad (var nästan så jag ville äta den), och mina naglar är nymålade. Nu kan det inte bli bättre, morgondagen kommer ju också vara riktigt toppen, plus att jag har sovmorgon till halv tio. Livet leker, i alla fall just nu, och det får jag vara glad för. Nu ska jag gå upp och ta något att äta, har fortfarande inte lämnat badrummet, allt luktar så gott. Godnatt och sov så gott, hälsningar en LYCKLIG Andrea.

how could you do this



Två bilder från dagen som bara bevisar hur sköna vi är, haha älskar fotodagarna när man får leka runt lite om man har extra tid.

Iaf, tja allihopa, här sitter jag på min engelska B lektion, det är väl inte det roligaste man kan vara med om klockan kvart i två på en torsdag, för nu vill man hem. Jag har ont i huvudet, dålig sömn denna veckan, konstigt nog. Borde vara trött så mycket jag har pluggat. Meni alla fall, idag kommer jag avsluta min dag med bad, ansiktsmask, raka mig, läsa klart boken och skriva sista loggen. Det känns så skönt att det äntligen är fredag imorgon, för då är jag klar med allt jobbigt arbete jag haft i veckan och det är också att träffa folk och gå på fest och dansa som gäller!! Blir så himla glad av att bara tänka på de, åååh snart är de dags, tagga tagga TAGGA! Vi hörs sen, nu ska jag fortsätta lyssna på något babbel om Shakespeare, puss!

100 dagar


Bild från november tror jag, försökte mig på en sminkning, blev väl helt ok. Färgade också löshåret. Inte använt det på länge nu.

Anledningen till att min rubrik är "100 dagar" är för att det är 100 dagar kvar till min arton-års dag idag!!!! Åh, jag längtar så himla mycket, det kommer vara rätt mycket nytt då ju, åååh längtar!!!!!! Och på tal om födelsedagar, idag fyller min finaste lilla Linnea sjutton år, grattis goding:*

I alla fall, vill ursäkta mig för den dåliga uppdateringen men det har varit väldigt mycket plugg det senaste, och det är ännu inte klart, har ungefär 250 sidor kvar att läsa i en bok, och skriva två läsloggar till. Jag måste bli klar imorgon, så det blir tight. Men jag tänker banne mig bli klar i tid denna gången, visa mig själv att jag kan. För på fredag kommer jag inte hinna, och då är det enda jag vill tänka på vänner, fest, mig själv och HELG! Inget plugg på hela helgen, jag tänker inte jobba i helgen, tar ledigt från plugg då om det skulle vara något, min hjärna orkar inte mer. Har pluggat flera timmar i sträck den här veckan, t.om jobbat extra i skolan. Men snart är det över i alla fall, så ska inte klaga så mycket. Jag hoppas ni alla har det bra och är glada, jag börjar leva på fredag, för då är det planerat att dra till volvo med tjejerna för en riktigt härlig kväll, en massa dans kan jag lova, då blir jag glad! Puss

it's okay not to be okay


Jag tycker inte om dig


Min första dag som svarthårig. Så ett litet tag sedan är de allt.

Det är inte min vecka. Det är inte min dag. Det är inte min tid att hinna umgås. Det är inte mina bästa dagar men jag lever ändå.
Här sitter jag, ensam, övergiven och trött. Fryser något så fruktansvärt, och har världens jobbigaste mensvärk. Älskar inte livet just nu.
I alla fall, i allt detta klagande, så sitter jag och pluggar samtidigt som jag lyssnar på musik. Håller på att skriva klart två uppgifter i texten och skriver min andra läslogg för dagen. På fredag ska allt vara klart, på torsdag tror jag att allt får vara klart, kommer inte hinna på fredag. Så nu är det dags att jobba. Men förlåt för den dåliga uppdateringen, men jag har som sagt inte den bästa veckan just nu. Men det blir nog förhoppningsvis bättre. Puss

When you try your best

Lovar att uppdatera imorgon. Har nyss varit ute och gått med min finaste Erica. Nu gör jag pannkakor och dricker varmchoklad.
Efter det ska jag bada, härliga sovmorgon, jävla skola. Ha det så bra, jag ska må lite bättre själv tänkte jag. Bloggar imorgon som sagt. Puss

du kan om du vill


En väldigt gossig bild från gårdagen på min fina lilla hund Simon.

Idag är en bra dag. Jag gör bara bra saker faktiskt. Vakna hyffsat tidigt, tog på mig träningskläder och tränade en timme. Sedan duschade jag, dammsög köket och gjorde havregrynsgröt till mig. Nu tickar klockan på och när klockan slår två ska jag bege mig till köket för att laga mat till mig, pappa och brorsan. Mamma åkte till Malmö idag med min mormor till en av mina mostrar. Ville verkligen följa med men de åker inte hem innan tisdag, och då går jag ju i skolan, suck.. Menmen, har i alla fall sovmorgon på måndag, en extra lång, så lite lycklig är jag allt! Donna kommer hit runt klockan fyra, perfekt dag känner jag! Men nu hinner jag inte skriva mer, måste klä på mig sen börja med maten. Hoppas ni får en bra dag så hörs vi kanske senare, hoppas jag. Puss och kram

Where are you christmas


En bild på mig från skidsemestern över nyår 2010/2011 med Emelie i Branäs. Åh jag saknar det väldigt mycket..:(

Hamnade på myskväll hos Frida med henne och Erica så nu ska vi ha det gossigt tillsammans framför tvn eller liknande. Bloggar mer imorgon, om det inte blir ett nattinlägg senare men de vet jag inte riktigt om jag orkar, är så himla trött.. Puss

Vid din sida



Fotograf : Jag, Andrea Johansson . Modell : Jag
(Kanske inte världens finaste bilder men tycker ögonen blev fina och själva bilderna är rätt fräna tycker jag). Smygtitt på min nya jacka också!

Idag efter skolan tyckte jag att solen lyste in så fint i vardagsfönstret, så jag tog fram kameran och knäppte lite bilder. Ni får inte alla nu då jag inte har så mycket bilder att bjuda er på senare då, så ni får vänta på fler.

Just nu sitter jag här i soffan och kollar på skidskytte med mamma och bror, väntar på mat. Är så himla hungrig, och trött. Så nu tänker jag sova lite innan maten, så ha det så bra så hörs vi senare. Ha en bra fredag, jag ska kanske på bio. Yeay, ska kolla vad de går för några och om någon av tjejerna är på, har ju ingen man att gå med, hehe men vem fan bryr sig? Dom lämnar mig inte för någon annan eller slutar älska mig, (i hope omg blev nervös nu). Nej, nu slutar vi deppa och snacka om allt de där, jag gillar mitt liv precis som det är. Nu slumrar jag till. Hejdå

Something beautiful


Modell: Fanny Hellstrand (Marilyn Monroe) Fotograf: Jag, Andrea Johansson

We found love


En trio

Har försökt mig på ett litet bildcollage där vid sidan som ni ser, men jag har försökt välja bland massor av bilder men nu får det vara såhär ett litet tag. Bilderna betyder väldigt mycket för mig, det är mina fina klasskompisar och jag. Jag är så himla nöjd med min klass, finns nog ingen som har det bättre om dagarna. Tänkte bara säga det. Puss

never say never

En av världens finaste killar, han gör så mycket fina saker. Plus att han är så hiiimla snygg tycker jag. Min åsikt okej?!
Tycker inte om alla haters han har. Fan ingen är värd de. Så här får ni något som jag tycker känns så jävla bra att se,
läsa och ja ni fattar. Ren jävla fakta skulle jag väl kunna säga. Bra sagt. Det var allt för nuet. Puss



my life would suck without you


Bild som är tagen i skolan av Donna Hjertman.

 


Som om mediekommunikation skulle vara min grej..

Det är så himla tråkigt med mediekommunikation, jag vet inte ens vad ämnet betyder? Usch, tragiskt egentligen.
Men vi sitter iaf här vid datorerna, dock får vi inte det just nu men jag gör det ändå, kollar på Solsidan med Donna.
Nu ska vi läsa någon gammal lärobok, det ska bli väldigt tråkigt. Detta ämnet är väldigt tråkigt.. Suck.
Men det är bara att bita ihop för snart är det mat och då ska jag äta, äta och äta. Är så himla hungrig.
Och ikväll ska jag träna, och antagligen plugga lite eftersom det är en del som ska vara klart nästa vecka.
Ha det så bra allihopa så hörs vi senare idag antar jag, hoppas ni tycker om min nya blogg. Puss

You and me


You and me - always - and forever

Kan man ha en bättre ELLER snyggare klasskompis än vad jag har? Jag tror inte det. Det här är världens finaste Donna och jag en dag i skolan innan jullovet. Lovet är redan slut. Vill ha mer. Nu ska jag fixa lite saker sedan blir det träning med as hög musik i öronen, efter det räksmörgåsar och sedan tänker jag borsta mina tänder och hoppa i säng. Är så sjukt trött nu efter skolstarten. Puss vi hörs