Kina och Sune

Åh juste måste ju säga detta bara:
Jag var på nya Sune igår (haha as bra va den, rekommenderar!!) med familjen och innan de åt vi riktigt mumsig kinamat, det var hur mysigt som helst, älskar min familj mest av allt i hela världen <3


Pengar rullar in

Har jobbat tre dagar i rad nu, hur skönt som helst med lite extra pengar i fickan om man säger så! Har också fått sålt min htc så nu är det ännu mer pengar som ploppar in! Har ett bra lov kan jag ju säga men ikväll har jag magknip och otroligt sötsug... Vad gör man?


KÖP KÖP KÖP

Sugna på att köpa en knappt använd htc desire?? Hör av er isåfall!

God jul!

Här får ni se lite smått och gott jag fått och min mysiga julaftonsmorgon med min finaste Ludvig<3


Dan före dan!

Jag är så spänd inför imorgon, jag kommer nog alltid va som ett litet barn såhär dagen innan julafton. Jag har klämt, skakat, funderat och klämt lite till, men det är svåra paket i år måste jag erkänna! Imorgonbitti ska jag öppna julklapparna med min lilla älskling, ååååh undrar vad jag ska få!! Hoppas verkligen han kommer bli nöjd med sina julklappar, och att alla andra jag köpt till också kommer bli de såklart! Nu ska jag krypa ner hos min smått snarkande pojkvän och kolla på Svensson Svensson tills jag somnar! Godnatt på er allihopa, vi hörs på julafton (a)


Tidigt julfirande

Sussiluttan och Jimpa är här så vi myser lite med mat och en massa julklappar under granen, ser ut som vi varit snälla i år faktiskt!


Morgonmys med bubben


WAZZFUCKINGBIIII

JAG VILL GÅ UT IDAG MEN JAG MÅR INTE SÅ BRA ASSÅ BAJSRÖVILAJNEN SKJUT MIG

Mysfrulle


Pynting le tree

Familjen Johanssons julgran 2012

My best christmas gifts



Mysigaste onsdagen på hur länge som helst, som ni kan se på bilderna. Nu har vi köpt gran och pyntat den och snart kommer min fina pojkvän, idag är en bra dag!

Julbordet

Jag tog inga kort under middagen och inte var jag seriös på en enda bild heller men jag tar med den här bilden ändå. Så jaaa, here you go!

Next up: Julbord!


You make me happy

Umgås med min pojkvän denna helgen och det är så mysigt! Vi har inte gjort något speciellt men det är skönt, bara mys liksom och lite gottigotti. Imorgon ska jag på julbord med familjen, min kärlek & storebrorsans tjej oså lilla mormor, längtar! Ska bli så himla mysigt, och imorgon då ska det fotas, looooovar! Ha det så bra så länge, nu ska jag gosa ner mig hos min lilla luddekudde och kolla på Svensson Svensson tills jag somnar!


Våran värld är sjuk


Men allvarligt.... Vad fan händer med världen? Jag orkar inte.. Nu går det för LÅNGT

TESTING TESTING





Testa en lite rolig grej jag hitta, det ska föreställa hjärtan och granar men kan ju inte bli perfekt direkt. Bakat lite pepparkakor med min kära mor idag, lika mysigt som alltid och smakar alltid lika gott! Godnatt!

Everybody loves countin'

Just take one step at a time.
Har inte så mycket att skriva om, därav har jag inte bloggat, förlåt.... Jag har varit på stan och hittat lite julklappar och umgåtts med pojkvän och några vänner. Idag har jag varit hemma då jag haft feber och spränghuvudvärk, inte skönt någonstans så har inte orkat något. Imorgon är det tisdag och en ny dag i mitt liv, jag ska bli lika fin som min balklänning är som jag hittat idag efter miljarder års letande. Hejdå extra kilon och hej nya Andrea i världens snyggaste klänning! Ska verkligen gå in för det nu, som jag sagt tidigare, Queen A is in her way!

Queen A, here I come!


Queen B
Lyssnat runt på Beyonce och hennes grymma låtar i princip hela dagen, vilken kvinna asså! Det räcker inte med att hon är typ den snyggaste i världen (enligt mig), hon är också en av dom grymmaste i världen på att sjunga och skriva låtar. Hennes låtar är ju bäst, både de deppiga och glada låtarna är så jäkla grymma! Önskar verkligen att jag var lika snygg och talangfull som henne, jaa... fan vad jag önskar det! Ska sätta upp en bild på henne och träna framför henne och försöka nå ett mål, att komma ett steg närmare den där snygga kroppen och spela hennes musik så högt det bara går och sjunga med i bakgrunden till dom mest peppande låtarna hon gjort! För är det någon som vill känna sig vacker å trivas i vad som helst, så är det jag! Queen A, here I come!

Jeb<3

Jag vill tacka alla mina fans för att ni gjorde det möjligt för mig att 
färdas till ett annat land <3

Jag har bloggat en tid nu och tjänat massor med cesh tydligen, känns gött! (Rich bitch)

För er som inte har läst min fejsbooks så ska jag och nåra poolers till
thailand i 7 månader för studentkryssning!! Ska bli skitkul faktiskt :)
Härrååå <3

DETTAa...

Är den bästa människan på jorden<3

LÖÖVe

Btw så vill jag tipsa om en sjuuukt sevärd blögg!!!
www.alicebralice.blogg.se

Vill du vara otrogen?

Herregud, att man kan vara så jävla dum rent ut sagt och göra en sida som det här, och ännu dummare är man nog om man går in på den där sidan. HATAR folk som är otrogna, det är ju nåt jävla fel i huvvet på såna. Ursäkta att de blir lite svordomar men FYFAN rent ut sagt, var i helvete är världen påväg?! "Vill du vara otrogen", asså den som svarar ja på den frågan vill man ju slå in pannbenet på!

You have a friend in me


Saknar gymtimmarna med min lilla dåna, är lite sugen på å börja igen asså.. Donna har en blogg btw http://donnahjertman.blogg.se/ heter den, så in å kika, den är rätt bra asså om jag får säga det själv!

Anyways, hejhej alla ni som läser beritsmammabloggen, här sitter jag på min apu och ska snart gå på en liten lunchrast. Blir att äta hemma idag då vi inte har någon bil jag och min kompanjon, vi fick en ride imorse, fuckyeah. Idag är det dans som gäller, sista gången faktiskt, lite sorgligt om jag får säga det själv, men man kan ju fortsätta så har mina små funderingar på det. Mina små hörlurar är sönder så får sitta med ett par stora rosa (odiskret) men dom är faktiskt very snygga och ljudet är gräjt så ska väl inte klaga allt för mycket, vore dock skönt med små. Får se om tomten kanske kommer med ett par nya i jul eller om jag får köpa ett par själv, försöker iaf stå ut! Hoppas ni har en bra dag så hörs vi nog sen!

You are the best thing


Från idag

Hej, har varit ute och lekt lite med min pojkvän i snön, jag älskar verkligen snö! Skolan idag gick väl ganska bra tycker jag, hade bara två lektioner så det kändes inte helt fel om jag får säga det själv. Fotade lite på lektionen idag så då fick jag lite gjort och det är lika roligt som vanligt. Måste och säga att mina vänner är så sjukt snygga och hur underbara som helst som ställer upp som modeller. Nu ska jag fortsätta lyssna på underbara låtar från Glee som får mig att fälla tårar och mysa ner mig hos min pojkvän, imorgon är det APU som gäller! Kramiz 

TUESDAY

Bild på mysvovven från förra året<3

Herregud, den där naturkunskapen asså, den är lika virrig som min lilla lärare är, så inte så konstigt kanske. Menmen, nog om det. Nu är det snart dags att designa en stol på designen och sedan får man gå hem och eda mad. Jag längtar efter min pojkvän lite smått sådär, vi sov inte över igår men jag var som ett levande lik så fick vara för mig själv istället. Idag måste jag öva på till prov och gå för att hämta ut lite glasögon på Synsam för imorgon är det fota som gäller i skuuulen. Asså egentligen vill jag bara ut och åka PULKA och mysa med min pojkvän. Jag kan nog fet glömma det idag, faaaaan......

STRÅLANDE JUL

Eftersom bloggen har varit ganska livlös det senaste tänkte jag liva upp den ordentligt nu med lite mer inlägg på en dag, WOW WOHO nu blir ni glada, hoppas jag. Men jaja, iaf, here we go. Idag är det måndag, jag är så trött som de bara går typ men det är väl standard. Man blir trött av att både gå i skolan och jobba, har inte haft något jobb innan ju. Det var faktiskt roligt att jobba, det kändes häftigt att för första gången i sitt liv ha ett jobb. Kan ni fatta den känslan? Att tjäna pengar, så man kanske kan unna sig något roligt i sommar, en resa? Skulle inte sitta fel alls alltså. Får ju se hur det blir med jobb osv. i framtiden, ska visa framfötterna ordentligt på apu-platsen nu! Ha en fortsatt trevlig dag och låt snön på min blogg visa hur mysimysigt det faktiskt är med vinter och snö. BILDBEVIS! 

Kramizzzz


DECEMBER

Hejhej, nu har första december, andra december och första advent sprungit förbi. Jag har jobbat, tänt ljus, kalasat, varit med min pojkvän och käkat sånt där gottigottit man gör i decembermånaden. Jag blir så STÖRT lycklig när jag får vakna upp till snö, ljusstakar och en pojkvän i morgonruffsigt hår. Jag längtar efter att få mina pengar, mysiga dagar ute i snön (så jag hoppas på lite mer snö nu!) och efter den mysigaste dagen på året, julafton 
P.S Som ni ser har jag ändrat på designen och fixat en ny header, visst är det juligt och fint bloggisläsisar?