Dan före dan






Äntligen har jag fått börja pynta! Åh vad jag älskar julen!

Måndag igen



Är det inte måndag för ofta? Jag hatar måndagar..

How I wear my curls




Fräätak



Idag är det fredag, idag är det fredag, idag är det fredag, som kanin skulle säga. Waddup, ursäkta att jag inte är någon håll i gång tjej på bloggen för tillfället. Glömmer bort att jag har en blogg ibland.. Ajajaj inte bra. Iaf, idag är det fredag och jag sitter å väntar på att mamma ska komma hem så vi kan laga mat. Ska förbi Elins en sväng sen hoppas jag och ikväll blir de middag på Mangos med Ludvig och hans familj. Elvira fyller 15 (grattis sötnos!!!), och ville att jag skulle med ut. Vi kanske hörs sen, tänkte locka håret idag och tänkte då meddela bra tips! Låter det intressant? I hope so. Puss och kram!

Firat världens bästa pappa

Grattis på din dag, du är den bästa pappan i hela världen. ♥

Har städat mitt rum idag, slått in paket till min mamma och pappa, lyssnat på julmusik, sjungt med till
de höga tonerna som klingade fram ibland och ätit ihop med min familj+min brors tjej. Ikväll kommer min
lilla ludde hem som varit borta så jag ska ligga och krama om honom hela natten. Jag har faktiskt saknat honom, vi har inte setts sen i torsdags.

It just feels so damn good


Det känns bara så himla bra att man har tatt sig upp på fötter igen gång efter gång med hjälp av sina
vänner och familj. Jag är så lycklig att jag står här idag, att jag är den lyckliga tillslut. Att man märkte vad som
verkligen gjorde en starkare, okej kanske inte då, men nu. Jag tror de suger att vara vissa av de jag träffat
just nu asså, aa, I bet it sucks to be you right now ärligt talat. Jag har blivit en vuxen kvinna, jag har blivit mer självsäker, jag har blivit snyggare (jepp, ni hörde rätt, jag tycker att jag ser bättre ut nu), jag har blivit mer förståndig och jag har LÄRT mig av mina misstag. Ibland undrar jag om jag ens var kär eller om jag bara var kär i känslan av att ha någon. Men thank god I'm still alive, att jag tagit mig hit. Jag försökte föreställa mig hur ett liv utan Ludvig skulle vara men de kändes liksom inte rätt, det är som om han skulle vara med. Jag var inte den galna studenten som åkte på suparresa och låg med en drös med killar eller söp skallen av mig för att jag skulle ta studenten, för det där är inte jag. En tjej kollade jättekonstigt på mig en gång när jag sa att jag aldrig haft något engångs ligg, men allvarligt, vafan är det så konstigt för? Ibland undrar jag var världen har tagit över. Jag är stolt över att jag är jag och att jag gick med på att få älskas av den finaste mest speciella killen jag någonsin träffat, för jag har nu en ny bästavän och en alldeles underbar pojkvän. Jag tror verkligen på ödet, och jag tror det
var menat att jag och Ludvig skulle träffa varandra. Det är inte alla som har den äran att få älskas av någon så jag ska verkligen njuta av varje sekund jag har med min Ludvig, för ibland glömmer man bort vilken tur man har.
 

Just my feelings

Jag vill bara lätta på hjärtat lite, ingenting har hänt jag har bara kollat på glee och gråtit flera timmar i sträck. Det verkar vara så många som är otrogna nu för tiden, som inte tror på att man har en själsfrände, som helt enkelt inte skaffar en partner för det är bättre att ligga runt på krogen och slippa få känslor för någon, slippa tjafs och allt vad ett förhållande faktiskt innebär. Men jag förstår mig verkligen inte på dom personerna som väljer att leva så, jag tycker synd om dom. När jag träffa Ludvig var jag så jävla nervös över att vi kanske skulle bli tillsammans för jag trodde inte att man kunde lita på någon i hela världen nästan. Mina förhållanden innan har bara slutat illa, nån han varit otrogen, någon blivit kär i sitt ex och någon har slutat bry sig för att de äntligen fått vad dom vill ha. Och jag trodde att det här skulle bli samma sak efter någon månad, men sen ändrade jag mig. Ludvig fick mig att förstå att man fortfarande kan lita på någon i den här världen, att man faktiskt kan få vara lycklig. Även om vi grälar ibland och säger saker vi inte menar så är det bra, jag tycker vi blir tightare och tightare för varje gång. Just i den stunden är jag väldigt ledsen över det som händer och ångrar mig så fort jag öppnat munnen men jag hoppas... Jag hoppas att du ludvig, känner likadant som jag gör. Det är klart att man ibland är så arg på någon att man skulle vilja kväva dom med kudden men allt annat jag får är så underbart. Det känns inte som om någon har älskat mig precis såhär. Och även om vi inte gör massa "crazy stuffs" så är jag inte ledsen för det, för jag ligger hellre framför tvn med dig, ser hur du somnar i mitt knä och bara kollar på dig när du sover än att vi springer runt och super och dansar runt med främmande folk. Det känns som om jag äntligen hittat rätt, och om det är rätt, det får tiden visa, så länge ska jag älska min pojkvän med allt jag har. Du är det bästa som hänt mig Ludvig och dom här 19 månaderna har verkligen varit bra för mig, vet du varför? Jo, för jag har alltid haft dig.

Ge mig mer jul



Vill inte gå på arcus, vill börja jobba. Vill gå ut och fota i den fina naturen och räkna ner dagarna till jul. Jag längtar så himla mycket tills snön kommer och tills man får börja pynta och pyssla. Har hittat massor av pyssel så jag vill sätta igång redan nu! Någon bloggläsare som är lika "julgalen" som jag är?


The circle of life


En glad och härlig bild från Turkiet med min lilla Linnea.

Idag ligger jag hemma sjuk och jävlig, inte orkat med något. Ska lägga mig i badet och dricka lite julmust
och hoppas på att jag blir bättre snart. Imorgon ska jag jobba så måste friskna till tills det, någorlund iaf.
Men jobbar bara 09.30-13.30 så det är inte någon lång dag så det klarar jag nog av. Vi hörs mina läsare
 

Branäs med min lilla böna


Var bara tvungen att visa lite bilder från när jag och Emelie var i Branäs över nyår för några år sedan.
Min älskade lilla Emelie♥
 

Kliande fingrar

Nyaste bilden med camen, förstår mig inte på den haha.
Jag är så himla sugen på att blogga, kan inte låta bli nu, det liksom kliar i fingrarna!!
Det är redan november och vad som kommer efter november, det är ju den bästa årstiden på hela året ju, nämligen december. Jag har redan kollat igenom några gamla julkalendrar, druckit julmust och ätit köpepepparkakor. Kunde verkligen inte hålla mig i år, känns som om jag är väldigt tidig. Men det finns så mycket att längta efter ibland att man inte kan hålla sig. Har letat efter lite inspiration till rummet till jul och är redan sugen på att börja pynta!!