EN STOR PUSS TILL DENNA MÅNDAGEN

Hallåe elleeeeeeeeer, måndag da :P Redovisningen imorse gick faktiskt rätt bra asså så slipper göra den imorgon och en annan bra grej är att jag är så taggad på ikväll så jag DÖÖÖÖÖÖR. Har liksom lyckorus genom hela kroppen, de känns lite som om de är små fjärilar i magen (hahahaha töntigt men sant). 100 dagar kvar nu bara och de känns så löjligt LITE! Om 100 dagar är det klart, skiter i om de sedan ska sökas massa jobb och de där för skolan är då KLAR. VI HÖRS SEN, SKA FORTSÄTTA VARA GLAD NU!

Veckan sprang förbi

 FRÅGESTUNDEN SVARAR JAG PÅ I ETT VIDEOINLÄGG I VECKAN
Chaaaaaaaaaa. Inte haft internet och haft fullt upp i helgen men nu är jag hemma. Har varit och tittat på små söta hundvalpar idag och nu på onsdag får familjen Sandh en ny liten medlem (gissa vart jag kommer bo närmsta veckorna!!!)... Imorgon är det 100-dagars som gäller så DAGS ATT FESTA!! Sist var på nyår så nu får jag faktiskt ta mig ut och parta lite! Dock har jag j uskola på tisdag från 8-16 så det kommer ju bli liiiiite jobbigt om man säger så men det är väl bara att bita ihop!

Det känns så skönt att vara älskad på riktigt


FRÅGESTUND


                  FRÅGA PÅ NU KÖR VI FRÅGESTUND FÖR ATT FÅ LIV I BLOGGEN!!!!

die

Asså det är inte kul alls att skolan börjat igen faktiskt. Det är as mycket att göra känns det som och just idag känns studenten en evighet härifrån. Men det är faktiskt bara 100 dagar kvar nästa måndag, så det är bara att stå ut antar jag. Kan ju försöka visa framfötterna lite nu men vet inte om jag orkar det... Har iaf gjort två psykiatriuppgifter igår och idag, gjorde en igårkväll och en på lektionen så det var ju bra av mig iaf. Nu blir det för mycket text så, tjaaaaaaaaaaaaaaaaa

SCORE

Den som gissa rätt på skidåkning hade rätt, grattis, du vann inget men du fick det rätta svaret! Va där med Ludvigs lilla familj -mamma, och Ludvig+Elvira åkte för första gången idag så de va roligt att se! Ludvig gav upp den klenisen men Elvira hon körde på! NAJSÖ


Vart är vi påväg?

Vem åker jag med? Vart är jag? Ingen som vet, ingen som vet


HEMLIGSTÄMPLAT

Snygg outfit tänker ni, jag vet svarar jag där inne i tankarna. Undra vad hon ska göra idag tänker ni, det säger jag inte tänker jag tillbaks då! Det är dödshemligt!


Bland glas och godis

En bild ifrån när vi fira min käre bror i lördags.
Nu ligger jag i min säng och väntar på att filmen ska slinka in på mitt usb då jag bestämde mig för att se Dreamgirls idag. Har ju aldrig sett den och Beyonce är ju med, så det är nästan ett måste känner jag! Förresten så skulle jag och min älskade mamma gå på hennes konsert den 29 maj men när vi skulle boka.. Ja.. då var biljetterna slut. Är rätt ledsen över detta alltså för det är inte varje dag hon kommer hit om man säger så.. FAN.
Jaja, orkar inte bli ledsen igen nu, det får bli en annan dag. Btw så har jag så himla ont i magen, vet inte vad som är fel men jag är så förbannat ont, för er som inte vet har jag en crohnssjukdom så de är väl den som håller på. Ååååh, ligger här och är DÖsugen på godis men det får jag stå över. En puss från pojkvännen kanske gör allt lite bättre, får hoppas det. Om han nu dyker upp någon gång. Nu ska jag kila. Puss och kram!

Vasaloppet ajajaj

 Hahaha lite kul eller vad säger ni? Hahaha as kul ju, kan inte sluta skratta. 

17LiterCola

Hejsan! Klicka er in hääär medans jag skriver ett eller flera inlägg till er. Har inte mått så bra i några dagar så har bara vilat för det mesta men det ska jag ta igen nu! Kramiz på er♥

Härliga lördag

Lördagen is here och snart over. Har haft kalas för brorsan idag och haft tio fina månader med min lilla groda idag! Så jävla gött med lov så jag tror jag SPRICKER!! Får se vad lovet bjuder på, blir nog en tripp till Stockholm iaf för att köpa en bejl. Let's see helt enkelt! Kramiz


Tell em' i'm back


Min lilla busdahlis fick mig att börja blogga igen faktiskt så nu blir det ett inlägg med bilder på henne. Snällt va? Iaf. Torsdag nu då, och tiden den bara rinner iväg känns det som. Vet inte varför jag inte bloggat, har typ inga bilder och har inte känt mig så vacker det senaste så har inte blivit någon uppdatering. Inte så roligt med inlägg utan bild ju... Jaja, dagis gick bra och på tal om något bra, Linnea är bra. Och lika så är hennes blogg! Så klicka er in här →http://lenniiis.blogg.se/ så får ni se nåt kul. Inte porn, promise. Boobs isn't porn just because they are big. Typ. Puss på dig linnea, nu ska jag ner och hälsa på duschen och kanske bubbelbadet!

finaste lennisen♥