Longing for tomorrow

Somnar som 18, vaknar som 19. Ska kolla på Jönssonligan (med dom stora grabbarna) tills jag somnar och krama om min lille luddis som redan somnat. Imorgon är det min födelsedag!
(Bild på mina nymålade naglar, så fejnt så fejnt)


Spänningen är olidlig!

Har tagit mig ett litet duschbad och uppe sitter mamma och slår in presenter till födelsedagsbarnet så jag får inte gå upp. Jag har faktiskt ingen som helst aning om vad jag ska få imorgon så är lite smått spänd, men det får man vara. Snart kommer Ludvig och han får faktiskt kolla klart på Lilla Jönssonligan med mig för blev plötslig sugen att kolla på den. Har sett massa barnfilmer idag, försöker friska upp mig så mycket som det går!


Akut

Inte visste jag att jag igårkväll skulle hamna på akuten och dagen efter ligga här i sängen och fortfarande må piss. Jag fyller ju år på lördag, vill inte må såhär dåligt då. Har inte några toppendagar just nu kan jag säga.


Längtan är allt jag har


Idag längtar jag. Idag längtar jag något fruktansvärt. Jag vill sticka iväg en vecka, ha en vecka utan krav.


På lördag är det min födelsedag, men det är också ett år sedan min farfar gick bort. Det var så overkligt att jag inte riktigt förstod att han var borta, jag trodde bara att han skulle komma lite senare. Att på morgonen inte vakna upp till sång och paket utan vakna upp till en pappa som säger att hans pappa, min farfar, väldigt snabbt försämrats och att vi skulle skynda oss till sjukhuset om vi ville säga farväl. Men vi hann inte dit, allt gick så fort, det spelade ingen roll att vi var snabba som vinden för det tog bara någon minut så var han borta. Men det känns som att han kämpade dom där extra timmarna för mig, för han ville se mig fylla arton. Och det känns så himla skönt i hjärtat att han på ett sätt var med mig både fysiskt och psykiskt. Det går inte en dag utan att jag tänker på min farfar, att jag saknar min farfar. Men jag vet att han är med mig, och farfar, snart är körkortet i mina händer och du ska veta att jag hade nog inte tagit det än om det inte vore för dig.
Ta hand om dig och krama om farmor från mig♥

Oh happy day

Vad glad man blir när man får se något så mysigt som det här! Puss på min fina lilla Linnea!


Så nära men ändå så långt bort

 
Asså känslan när man ser det här och VET att om bara 48 dagar är det MIN tur, de är helt sjukt vad bra det känns! Det är liksom som om det går lyckorus genom hela kroppen på mig, blir typ pirrig! Dör av längtan!
Ibland känns det som om det verkligen är jättenära men ändå känns det så långt bort. Idag fick jag liksom min studentmössa! Man börjar verkligen fatta att det är påriktigt, man måste typ nypa sig i armen för att förstå att det är verklighet! Det är min tur!!!

Soon it's time for me


Walk into the club like what up? I got a big cock

Hej igen! Vill verkligen göra om bloggen men vet inte hur men de känns inte kul å blogga när man inte är nöjd med hur den ser ut. Får väl se om jag kan fixa det på något sätt.. Iaf, idag är det 49 dagar kvar till studenten bara och idag ska jag till frissan! Nervös? Ja som fan. Men förväntar mig inte världens snyggaste hår liksom, jag har ju gjort mycket med det så det är svårt att veta vilken färg det blir. Men det är Kenza inspiration faktiskt, så hoppas på det bästa. Kramiz


Mirrors


En av dom finaste låtarna jag hört. Är glad att Timberlake är tillbaka igen. Alltså jag blir helt blödig när jag
hör den här låten, det är så himla fint alltihop. Kärlek är så fint. Från ung till gammal. Kärlek kan vara för evigt,
det är jag säker på. Ta vara på det du har bara.
 

14.28


Snygg som alltid när man är sjuk.
Hallå från en mörbultad mens&sjukis-kärring. Ska försöka att göra inbjudningar till min student och jag ska också försöka orka med att kolla lite i körkortsboken. Det börjar närma sig med stormsteg och jag är dönervös... Mådde jättejätteJÄTTE dåligt igår. Kunde knappt gå en meter utan att behöva spy så jag låg i min säng hela dagen sen förflyttade jag mig till soffan och åt färska räkor som pappa hade köpt åt mig. Det verkade vara en rätt bra medicin för idag mår jag inte illa *PEPPARPEPPAR* men är fett trött och seg. Jag hoppas ni andra har en bättre helg oså hörs vi kanske lite senare. Ha en bra dag! Kramis

spinnin' around

 
AMAGAAAAD hade halka igår! Hjärtat satt och klappa på utsidan av kroppen på mig asså var så sjuuukt nervös. Men asså de va as kul, satt och sjöng där i bilen och skratta när man fick köra snabbt mellan massa koner. De va dock en riktig suris som jag fick då såklart, så henne fick man inte skratta inför inte för då hade man säkert inte blivit godkänd. Men jag blev iaf GODKÄND så nu är vi en bra bit på vägen! Ska köra riktigt intensivt med teorin nu och jag hoppashoppashoppas att jag klarar allt på första försöket sen när det är teori och uppkörning som gäller för jag måste få körkort innan Ludvig!! Ska köra upp i maj! HÅLL ALLA TUMMAR OCH TÅR SOM GÅR SÅ JAG FÅR MITT KÖRKORT NU I VÅÅÅR!! (aaah vilket rimmmmm, nu klarar jag de lätt!).... som en plätt
 

Tio ton kärlek


Heeej gullegrisar! Har kört på körskolan nu (det gick galaaant!!) och gjort mig lite mer fresch efter dagen för snart kommer lilla ludde håhå jaja, bärandes på tio ton kärlek för att fira 1 år idag ihop med mig. Är så lycklig, han är så jävla bra. Ursäkta att jag svor lite där men de är verkligen så. Han och jag, de är verkligen lycka.

DIE

JAG VILL BYTA DESIGN MEN JAG KAN INTE SÅ JAG BLIR SUR FÖR JAG VILL BLOGGA MEN INTE NÄR DET SER UT SÅHÄR... ÅÅÅÅÅÅH DAMN GIRL I'M SAD ABOUT IT..........